På besøg hos store maskiner og teknologi i Berlin

tirsdag 27 sep 16
|
Et sponsorbidrag fra Banebranchens bestyrelse betød, at en gruppe studerende fra DTU fik mulighed for - sammen med RailTech DTU -  at besøge den store InnoTrans messe i Berlin 20-21. september.

Gruppen på InnoTrans 2016 bestod af 15 studerende, Lektor Steven Harrod samt Centerleder fra RailTech DTU Henrik Sylvan. De fløj i samlet flok til Berlin tirsdag den 20. september. Der var købt billetter til to dage på messen - tirsdag den 20. og onsdag den 21. september. 

For de uindviede kan det fortælles, at InnoTrans afholdes hvert andet år i Berlin. Det er verdens største internationale messe for transport teknologi. Særligt for InnoTrans er et stort udendørs areal, hvor højhastigheds- og godstog udstilles på 3500 meter spor. De DTU-studerende kunne bl.a. besøge en udstilling med Alstroms højhastighedstog i 1:1.

Dertil har InnoTrans fokus på uddannelse og karrieremuligheder, så for de studerende var det en oplagt mulighed for at besøge forskellige danske og internationale spillere på området. Messen arrangerer særlige Career Tours. Studiegruppen besøgte dertil flere af Banebranchens virksomheder; bl.a. Bombardier, Alstom og Siemens. Og om aftenen den 20. september havde Rosenfeld og West inviteret på middag i Berlin.

De studerende har udtrykt stor tilfredshed med studieturen - den har givet dem inspiration til deres kommende karriere. 

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.