Kan en spansk kandidatstuderende gøre karriere i dansk virksomhed?

torsdag 26 jan 17
|
Da spanske Carlos Ernesto Guillemot Gascon ankom som Erasmus studerende i 2011, var det meningen, at han skulle retur til Barcelona efter de seks måneder. Men indtil videre er det blevet til seks år i Danmark - og en dansk karriere.

Carlos besluttede sig altså for at blive i det kolde nord, gøre sin kandidatuddannelse på Transport og Logistik færdig. Og nu har han landet et job som Test and Safety Manager hos Banedanmark - en på papiret meget dansk statslig virksomhed. Men også en virksomhed med stadig flere internationale medarbejdere i bl.a. de store anlægs- og fornyelsesprojekter. Carlos arbejder på Ny Bane København-Ringsted.

Hvis du er interesseret i, hvad der afgjorde Carlos' valg af karriere og hvorfor han stadig er i Danmark, så læs hans blogindlæg på DTU's International Student Blog

Fakta om en karriere i Banedanmark

Banedanmark er en statsvirksomhed med ansvar for drift, vedligeholdelse og udvikling af den danske jernbane. Virksomheden har bl.a. ansvar for en række store anlægsbyggerier som den Ny Bane København-Ringsted (Danmarks første højhastighedsbane), Elektrificeringen af banen og Signalprogrammet. Der er mange muligheder for ingeniører med interesse for jernbaner - se ledige stillinger.  

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.