Rie Jensen og Mai-Britt får overrakt prisen på Banekonferencen i maj 2016

Er det dig, der i 2017 skal vinde prisen for bedste studenterprojekt?

torsdag 17 nov 16
|

Den danske Banekonference

Banebranchen afholder årligt i maj måned Den Danske Banekonference. Konferencen i maj 2017 bliver afholdt den 15. maj og stedet er Tivoli Hotel i København. Mere info
I år gik prisen for bedste jernbanerelaterede studenterprojekt til Rie Jensen og Mai-Britt Rasmussen (læs interview) - det kan være dig næste år? Prisen er på 10.000 kr., som er øremærket en rejseoplevelse. 

 

Hvert år i maj måned uddeler Banebranchen en pris for årets bedste jernbanerelaterede studenterprojekt. Prisen uddeles på Banekonferencen i maj måned. 

Hvis du har afleveret en god opgave (bachelor- eller kandidatspeciale, kursusopgave eller lign.) efter den 1. januar 2016, så har du mulighed for at få den bedømt af Banebranchen og være med i kampen om 10.000 kr. Du skal sende din opgave til alex@banebranchen.dk. Du skal indsende senest 5. februar 2017.

Som supplement til din opgave skal du formulere et følgebrev (dansk eller engelsk), hvor du formulerer følgende:

  • Projektets relevans for jernbanebranchen
  • Projektets resultater
  • Projektets anvendelighed
  • Opnået karakter - hvis der er givet karakter for projektet (der skelnes ikke mellem 10 og 12)

Banebranchen ser frem til at modtage din opgave. Du kan se det fulde opslag her

Banebranchen - Den danske brancheforening for jernbanen

BaneBranchen søger at løse jernbanens udfordringer gennem at uddanne ingeniører, som er specialister i jernbaneteknologi, at formidle viden om jernbanens udfordringer og muligheder til vores medlemme og at varetage den danske jernbanes interesser gennem oplysning.

Hver år i maj afholder BaneBranchen Den Danske Banekonference. Studerende kan deltager på konferencen til særligt billige priser - se mere.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.