Velbesøgt netværks-event for studerende på DTU den 8. november

torsdag 10 nov 16
|

Hent videooptagelse af præsentationerne

Alle præsentationerne på netværksarrangement blev filmet - og kan hentes her
Tirsdag den 8. november var RailTech DTU vært for et velbesøgt netværksarrangement for studerende med interesse for at høre om jobmuligheder i jernbanebranchen.

RailTech DTU havde inviteret fem yngre ingeniører med forskellige faglige baggrund til at komme og fortælle om deres erfaringer fra branchen og hvilke muligheder de ser for færdiguddannede kandidater. 

Efter en kort introduktion til aftenens program, til RailTech DTU og jernbanekurserne samt til branchens overordnet set, fik de fem ingeniører hver 10 minutter til at dele deres baggrund, deres indgang til jernbanebranchen og ikke mindst deres erfaringer efter et par års arbejde. Alle præsentationer blev optaget - og kan hentes til download her

Hvis du er interesseret i at læse mere om branchen og dens muligheder - og ikke havde mulighed for at deltage tirsdag den 8. november - så kan du nedenfor finde alle præsentationer (engelsk):

Efter præsentationerne var der mulighed for at stille spørgsmål til ingeniørerne og til RailTech DTU. Det foregik over en pizza og med en øl eller sodavand. 

Hold øje med næste netværksarrangement i 2017 - det bliver annonceret i RailTech DTU's kalender. Du finder den på railtech.dtu.dk

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.